image

WORDT JIJ EEN TIQS BRAND AMBASSADEUR?

Tiqs is het snelstgroeiende betaal, bestel met QRcode en ticketing systeem van Europa. Onze missie is simpel. We zijn er om onze business partners  (de evenement industrie & horeca) te helpen het maximale uit hun business te halen door middel van een QRcode . Dit doen we door samen met onze (klanten) partners een  uniek geintegreerd bestel proces en klant communicatie in te zetten.

Na – ondanks corona – twee succesvolle jaren in Nederland, Spanje en Belgie, trappen we nu het gaspedaal in en zoeken we meer nationale en internationale talenten.

Spelen om te winnen

Bij Tiqs doen we dingen graag anders. Ons team bestaat uit creatieve, leergierige professionals met een evenement industrie & horeca hart, die 100% commitment hebben op resultaat en altijd in staat zijn om te stretchen. Want, we geloven dat één factor bovenal essentieel is voor de groei van ons bedrijf: jij!.

Onze missie

We geloven en hebben bewezen dat een doeltreffend bestel proces de omzet met minimaal 30% doet stijgen. Het succes van onze klanten is ons succes!. Evenement Industry & horecabedrijven lopen vaak tegen onnodige drempels aan en hoge investeringen.  Tiqs doet het anders en jij kan daar deel vanuit maken als Tiqs Brand Ambassadeur. Een revolutionair concept waardoor je samen met ons een solide basis bouwt met inkomen, maar ook nog eens deel uitmaakt van de #1 in Europa.

Jouw impact

Als Tiqs Brand Ambassadeur is het je taak om onze groei kracht bij te zetten. Dit doe je door je netwerk in te zetten en samen met je collega’s van het lokale sales team zo veel mogelijk evenement industrie & horecabedrijven kennis te laten maken met alles wat Tiqs  te bieden heeft door middel van proactieve acquisitie.

Omdat we snel groeien ( >20% per maand), is het belangrijk dat je in staat bent om zelfstandig en snel de juiste producten, diensten en voorwaarden uit te werken voor onze diverse klanten. Hiervoor werk je nauw samen met het  team  van marketing, design, backoffice, inkoop en logistiek. Daarnaast word je intensief en persoonlijk gecoacht door één van onze succes managers om jezelf – zowel professioneel als persoonlijk – maximaal te ontwikkelen.

Meer weten? Stuur een mail naar : Vincent @ tiqs.com