image

WORDT JIJ EEN TIQS BRAND AMBASSADEUR?

We geloven en hebben bewezen dat een doeltreffend bestel proces de omzet met minimaal 30% doet stijgen. Het succes van onze klanten is ons succes!. Evenement Industry & horecabedrijven lopen vaak tegen onnodige drempels aan en hoge investeringen.  Tiqs doet het anders en jij kan daar deel vanuit maken als Tiqs Brand Ambassadeur. Een revolutionair concept waardoor je samen met ons een solide basis bouwt met inkomen, maar ook nog eens deel uitmaakt van de #1 in Europa.

Jouw impact

Als Tiqs Brand Ambassadeur is het je taak om onze groei kracht bij te zetten. Dit doe je door je netwerk in te zetten en samen met je collega’s van het lokale sales team zo veel mogelijk evenement industrie & horecabedrijven kennis te laten maken met alles wat Tiqs  te bieden heeft door middel van proactieve acquisitie.

Omdat we snel groeien ( >20% per maand), is het belangrijk dat je in staat bent om zelfstandig en snel de juiste producten, diensten en voorwaarden uit te werken voor onze diverse klanten. Hiervoor werk je nauw samen met het  team  van marketing, design, backoffice, inkoop en logistiek. Daarnaast word je intensief en persoonlijk gecoacht door één van onze succes managers om jezelf – zowel professioneel als persoonlijk – maximaal te ontwikkelen.

Meer weten? Stuur een mail naar : Vincent @ tiqs.com