ONZE SALES NINJA JOSHUA EN EVERT-JAN

Tiqs dendert met een sneltreinvaart door. In Belgie behoort tiqs al tot de marktleiders van de evenement industry in Nederland zijn we nu ook van start gegaan. Door verschillende diensten aan elkaar te koppelen, realiseren wij  jaar op jaar explosieve groei.  Daarnaast zorgen overnames en expansie in Europa voor verdere uitbreiding.

De mensen achter tiqs zijn geen onbekenden in de industrie, zij hebben jaren lange ervaring in de evenementen branche. Al voor corona was tiqs bezig met een innovatief “lost & found” systeem samen met DHL. Dat moest in de koelkast door corona. Op basis hiervan werd het  QRCode bestellen verder geoptimaliseerd met een reservatie systeem.

In het eerste kwartaal van 2022 kwam daar ook nog een ticketing systeem bij. Ondertussen lopen er een kleine miljoen tickets via tiqs en bedienen we met de smart selfscan een groot gedeelte van de markt in het buitenland.

Ook the QRcode bestel oplossing maakt een explosieve groei door. Twee overnames in de afgelopen periode van ander QRCode bestel service diensten hebben tiqs ook via overnames doen groeien.

Zeker nu Horeca personeel in binnen en buitenland moeilijk te vinden is, heef tiqs een pas klare oplossing voor kleine en grote evenementen en HoReCa bedrijven.

Om onze groei in Nederland verder gestalte te geven en de aanspreek punten van onze zakenpartners met korte kanalen te bedienen zijn Joshua en Evert-jan onlangs bij de tiqs familie gekomen.

Joshua houdt zich vooral bezig met de evenementen en Ever-jan richt zich wat meer op de HORECA oplossingen voor pret-parken, ziekenhuizen, en lokale barren en restaurants.

tiqs it’s not a business it’s a way of life.