ALS ONDERNEMER MEER OMZET MET TIQS

Met TIQS creëert u meer omzet, verleent u nog betere service en krijgt u direct inzicht en grip op uw bezoekers, klanten en bedrijfsprocessen. Dat doen we door gebruik te maken van QR-codes.

De QR-code is niet meer weg te denken. Betalingen, aanmeldingen maar ook het opnemen van bestellingen gaat vlekkeloos via de QR-code.

TIQS is gespecialiseerd in QR-code oplossingen. Dat doen wij voor honderden bedrijven met duizenden gebruikers.

TIQS ondersteund Evenement organisaties met ticketing, HORECA met bestellen en reserveringen, TAXI bedrijven, en zelfs lost & found. TIQS maakt QR-code gebruik simpel, snel en doeltreffend.

Lees hieronder de verschillende oplossingen, waarmee u meer omzet kunt maken en meer grip krijgt op uw bedrijfsprocessen.

image

Je eigen digitale bestel APP voor eten en drinken, inclusief afhaal en bezorging.

Eenvoudig, effectief, direct aan de slag, want jouw succes is ons succes. Je bestel APP is volledig in je eigen huisstijl te personaliseren. Flexibiliteit, kosten besparend en omzet verhogend.

Al je verschillende disciplines bij elkaar, reserveren, tickets, Marketing, QR bestellen, personeel en Lost & Found.

Geen aparte in- en export. Een compleet uitgebreid, eigen e-mailing, newsletter en mobiel notificatie systeem met loyalty. Compleet en alles in één platform TIQS.

ONLINE TICKETVERKOOP & MEER.

Voor elke eventplanner die online tickets wil aanbieden aan zijn bezoekers. De ideale oplossing voor in- en outdoor activiteiten en evenementen, festivals, concerten, comedy optredens, theatervoorstellingen, sportevenementen, workshops, ski reizen, culinaire evenementen, seminaries, beurzen, …